torsdag 31. juli 2014

Fromasj med bringebærsaus

Du trenger:
Fromasj:
5 plater gelatin
3 dl kesam vanilje
3 dl Créme Fraîchelett
5 hakkede valnøtter
½ sitron (saften av)

Bringebærsaus:
2 dl bringebær
6 mynteblader
2 ss sukker


La gelatinen ligge i kaldt vann i 5 - 10 minutter.


Bland Kesam, Crème Fraîche og valnøtter.





Ta gelatinen opp fra vannet, la den smelte ved svak varme i en kjele sammen med sitronsaften.



Avkjøl litt før du rører den i blandingen.



Hell i porsjonsformer eller glass. Settes kjølig i ca. 4 timer.


Miks ingrediensene til sausen. 
Dypp formene i varmt vann og hvelv fromasjen på asjetter eller server i porsjonsformene/glassene. Pynt fromasjen med mynteblader og server sausen til. 
Klem Selma <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar