Du trenger:
4 store romtempererte eggehviter
115 gram sukker
115 gram melis
Fremgangsmåte:
Ha eggehvitene i en kjøkkenmaskin. Pass på at bollen er helt ren, hvis det er fett i bollen vil ikke eggehvitene blir stive. For å få bollen helt ren kan du ha litt sitronsaft i bollen, gni litt rundt i bollen med bakepapir og skylle med varmt vann. Det er også superviktig at det ikke kommer noe eggeplomme i eggehvitene når du deler dem. Pisk eggehvitene på medium hastighet til eggehvitene skummer og lager topper. Øk hastigheten og tilsett sukker, 1 ts av gangen. Sukkeret skal tilsettes sakte hele veien. Marengsen skal være blank, tykk og lage topper. Sikt melis og vend det inn med en slikkepott. Start med å sikte inn halvparten for så å ha i resten. Vend forsiktig. Farg marengsen om du vil.
Sprøyt ut pikekyss. Du kan også bruke en skje og lage små topper.
Stek på 110 grader i ca. 1 time og 10 minutter.
Klem Selma<3
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar