lørdag 13. juni 2015

Drama til sjøs

Planen i dag var å kjøre begge båtene en tur til en restaurant og en isbar, men det gikk ikke helt etter planen...

Vi dro ned til slippen og satte først ut Stine-Frank (den lille båten). Den kjørte vi barna ut fra brygga og sirkla litt lenger ut mens vi venta på de voksne. De kom aldri så vi ringte dem for å spørre hva som skjedde. -Vi har problemer med motoren, fikk jeg til svar av pappa.
Fartsgrensa var 5 knop så vi hadde det kjempe gøy, not. Danskebåten holdt på å kjøre på oss, selv om den sto stille og var fortøyd....haha.
Til slutt bestemte vi oss for å kjøre inn til båtbensinstasjonen og fortøye båten der mens vi ventet. Vi ringte pappa en gang til, da var han litt irritert over at vi maste og at han ikke klarte å fikse motoren. Det var jo ikke akkurat så gøy å bare sitte å vente så vi bestemte oss for å gå og se hvor det ble av dem. Marie ble sittende igjen å passe på Stine-Frank, mens vi andre gikk. Pappa prøvde og prøvde, men måtte til slutt gi opp motorprosjektet.
Vi gikk tilbake til Marie og kjørte Stine-Frank til en båtplass. Da tok de andre opp den store båten. Stine-Frank fikk en tur til med de som ville, men det tok ikke mange minuttene før de kom tilbake fordi det var problemer med motoren på denne båten også. Motoren stoppet og det endte med at de måtte ro på land.
Så dro vi den opp.
Marie satt og så på det hele imens henne skjønte at det ikke ville bli noe restaurant.
Det viste seg at henne tok feil. Vi kjørte til restauranten og spiste både mat og is i isbaren.

Som dere skjønner har det vært en ganske dramatisk båttur som endte med verksted. Jeg håper det ikke blir sånn neste gang.

Klem fra Selma <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar